Saltlife Himalajan solekivet, 1000g

9.50

Aito Himalajan kristallisuola suurina lohkareina, 1 kg. Sopii erityisesti Sole-suolaliuoksen valmistamiseen tai vaikkapa saunan ilmaa kosteuttamaan.

Tuotekuvaus

Aito Himalajan kristallisuola suurina lohkareina, 1 kg. Sopii erityisesti Sole-suolaliuoksen valmistamiseen tai vaikkapa saunan ilmaa kosteuttamaan.

Saltlifen Himalajan kristallisuola on:

  • louhittu ympäristöystävällisesti ilman lapsityövoimaa
  • vastaa elintarvikelainsäädöksiä (Codex Alimentarius)
  • kemiallisesti bioanalysoitu sekä Pakistanissa että Saksassa
  • täyttää ISO9001 ja HACCP-standardit
  • lähes pH-neutraali (7,2)

Solen valmistaminen: Täytä kannellinen lasiastia lähdevedellä ja lisää kristallisuolalohkareita. Lisää suolaa tarvittaessa, kunnes sitä ei enää imeydy veteen. Noin vuorokauden kuluttua purkissa on 26% kyllästetty suolaliuos. Voit lisätä purkkiin suolaa ja vettä tarpeen mukaan. Purkin pohjalla on hyvä olla imeytymätöntä suolaa merkkinä siitä, että liuos on kyllästettyä. Sole on puhdasta, luonnostaan steriiliä. Sole ei myöskään vanhene, ja sitä voi säilyttää huoneenlämmössä. Pidä kantta purkin päällä suojataksesi sitä pölyltä.

Saltlifen Himalajan kristallisuola jauhetaan elintarvikkeiden käsittelyyn sopivalla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla terällä. Siinä ei ole nikkeliä eikä muita haitallisia raskasmetalleja, ja suolan puhtaus varmistetaan vielä laboratoriotestein ennen pakkaamista. Tämän osoituksena Saltlifen suolantuottajalla on voimassaolevat kansainväliset sertifikaatit (ISO 9001-2008 ja HACCP eli Hazard Access Critical Control Points), joten Saltlifen suola on tutkitusti turvallista ja korkealaatuista luonnonsuolaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saltlife Himalajan solekivet, 1000g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *