Sensecare-piippu kristallisuolalla, uudelleentäytettävä

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

35.00

Sensecare-piipun säännöllinen käyttö sopii erityisesti astmaan, allergiseen nuhaan, flunssaoireisiin, tupakoinnista aiheutuviin hengitysvaikeuksiin, keuhkojen ja hengitysteiden yleisen hyvinvoinnin ylläpitoon.

Tuotekuvaus

Sensecare-piipun toiminta-ajatus perustuu menestyksellisiin suolakaivoksissa annettuihin hengityselinhoitoihin sekä meri-ilmaston suotuisaan vaikutukseen hengitysteihin. Erityisesti astma- ja allergiapotilaat saavat huomattavaa helpotusta oireisiinsa suolaa sisältävässä mikroilmastossa. Hengittäminen helpottuu, koska suolapitoisuus parantaa ilman laatua, irrottaa limaa keuhkoista sekä vähentää limakalvojen turvotusta. Suolapitoinen ilma vaikuttaa myös bakteereja vähentävästi.

Sensecare-piipun säännöllinen käyttö sopii erityisesti:

  • astmaan
  • allergiseen nuhaan
  • flunssaoireisiin
  • tupakoinnista aiheutuviin hengitysvaikeuksiin
  • keuhkojen ja hengitysteiden yleisen hyvinvoinnin ylläpitoon

Sensecare-piipun käyttö on helppoa ja turvallista, ja se sopii myös yli 4-vuotiaille lapsille. Piipun puhdistaminen ja täyttö suositellaan tehtäväksi aikuisen toimesta.

Käyttö: Aseta suukappale huulien väliin. Hengitä kevyesti suun kautta suolaista ilmaa sisään, ja uloshengitä nenän kautta. Älä puhalla ilmaa piippuun, koska kostea hengitysilma paakkuunnuttaa suolan ja heikentää piipun toimintaa. Käytä piippua milloin tahansa, parhaan tuloksen saavuttamiseksi vähintään 20 minuutin ajan joka päivä. Piippua voidaan käyttää useita kertoja päivässä. Hengitysteiden puhdistumisen alettua nenä alkaa helposti vuotaa- niistä nenä ja jatka hengittelyä sisään ja ulos. Hygieniasyistä säiliössä olevan suolan vaihtaminen on suositeltavaa, jos piippuun on vahingossa yskäisty. Sensecare-piippu on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Parhaan mahdollisen hygienian varmistamiseksi suola tulee vaihtaa 2-3 kuukauden välein, tarvittaessa myös useammin. Jos käytät tuotetta sairaana, puhdista suukappale jokaisen käytön jälkeen kostutetulla nenäliinalla. Puhdistaminen ja suolan vaihto: piippu koostuu hengitysputkesta eli suukappaleesta ja suolasäiliöstä. Säiliössä on irrotettava pohja, josta suolan saa helposti vaihdettua. Irrotettavan pohjan ansiosta myös puhdistaminen on helppoa. Pitele piippua ylösalaisin ja käännä pohjassa olevat lovet pidikkeisiin, jolloin pohja vapautuu. Poista suola ja pese lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai laita säiliö astianpesukoneeseen. Täytä puhdistettu ja huolellisesti kuivattu säiliö uudella suolalla (n.60 g) ja kiinnitä pohja takaisin paikoilleen.

Suosittelemme Sensecare-piippuun Himalajan kristallisuolaa, korkealaatuisten mineraalien ja optimaalisen kosteusominaisuuden vuoksi. Käytä vain oikeankokoisia suolakiteitä Sensecare-piippuun, lisätietoja saat tuotteen myyjältä tai maahantuojalta: www.saltlife.fi

1 arvio tuotteelle Sensecare-piippu kristallisuolalla, uudelleentäytettävä

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Entinen nuhanenä

    Olen käyttänyt Sensacare-piippua keväästä, eikä ole ollut heinänuhaa eikä allergian oireita siitepölyistä tänä kesänä! Hajuaistikin on palannut. Eikä sivuoireita niin kuin allergialääkkeistä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *