Suolasydän -saippua noin 240g

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

5.00

Suolaa on kautta aikojen käytetty ihon hoitoon ja puhdistamiseen. Luonnonsuolan mineraalit ravitsevat ihoa ja ylläpitävät sen kosteustasapainoa. Kokeile suolasaippuaa ja huomaat sen pehmentävän ja puhdistavan vaikutuksen.

Tuotekuvaus

Käyttöohjeita:

Kastele saippua ja pyörittele sitä käsissäsi. Pese sen jälkeen ihoasi kädellä. Voit jättää suolan iholle vaikuttamaan esim. saunan ajaksi. Huuhtele. Voit tehdä kuorivaa pesua saippualla suoraan iholle.
Tehotuote kantapäiden raspaukseen!
Voidaan käyttää myös deodoranttina. Kostuta pala suolaa ja hiero iholle. Suola vähentää bakteerien aiheuttamaa hienhajua.
Kokeile myös kehon syväpuhdistukseen: hiero saippuaa kevyesti saunanlämpimälle, kostealle iholle. Kääriydy pyyhkeeseen ja lepää tunnin ajan. Halutessasi juo yrttiteetä. Suolan vaikutuksesta keho alkaa lämmetä ja hikoilla. Menetelmä avaa ja puhdistaa ihohuokoset, ja vastaa kolmepäiväistä dieettiä.
Lue myös Plazan kokemuksia suolasaippuasta:

http://www. plaza.fi/ellit/liikunta-ja-terveys/ekoelli/suolasaippua-ja-saunasuola-osana-luonnonmukaista-kauneudenhoitoa

1 arvio tuotteelle Suolasydän -saippua noin 240g

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Luomuistakin luomuin – Himalajan suola

    Toimii loistavasti iho-ongelmiin, näppylöihin, hyönteisten kutiaviin pistoihin ja deodoranttina! Hieron käsiin ja siitä iholle. Saippupalalla suoraan ihoa hieroessa suolakiteet voivat raapia ja sen jälkeen ihoa saattaa kirvellä, en suosittele!
    Omituista kyllä, suola ei kuivata ihoa, päin vastoin tuntuu kosteuttavan. Myös pikku naarmut paranevat nopeammin. Toisaalta ihan loogista, olemmehan joskus suolaisessa alkumeressä syntyneistä ja eläneistä kehittyneitä. Alkumeren suolan käyttäminen on siis vähän kuin palaisi kotiin ; )

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *