Saltlife suosittelee jalostamattoman eli raffinoimattoman luonnonsuolan käyttöä tavallisen suolan sijaan. Luonnonsuolassa mineraalit ja hivenaineet ovat siinä muodossa, jossa luonto ne meille on suunnitellut. Ihmiset ja eläimet ovat tuhansien vuosien ajan saaneet elintärkeät mineraalit juuri suolasta- siihen asti kunnes suolaa alettiin käsitellä teollisesti.

Jalostusprosessissa kaikki suolan mineraalit poistetaan, lukuunottamatta natriumia ja kloridia. Tämä puhdistettu, synteettisillä lisäaineilla höystetty paakkuuntumaton suola ei muistuta millään tavalla sitä suolaa, joka esiintyy luonnossa. Teollinen suola on elimistöllemme vierasta ja myrkyllistä, ja se aiheuttaakin ihmisille vakavia terveysongelmia. Mutta miksi suolasta tehdään myrkkyä?

Magnesiumista ja muista mineraaleista saa paremman hinnan kun ne myydään lisäravinteena. Lisäksi kotitaloudet käyttävät suolaa vain muutaman prosentin koko suolatuotannosta. Suurin osa suolasta menee teollisuuden käyttöön, joka pystyy käyttämään vain puhdasta natriumkloridia. Näin ollen kotikäyttöön päätyvä tavallinen pöytäsuola on valitettavasti vain teollisuuden sivutuotetta eli jätettä.

Saltlifen suolat ovat jalostamattomia, 100% luonnontuotteita. Mitään lisäämättä, mitään poistamatta. Lue kotisivuiltamme lisää luonnonsuolojen alkuperästä ja käyttötavoista. Piditpä sitten hienosta tai karkeasta, valkoisesta tai punertavasta, haihdutettuna merestä tai louhittuna vuoresta -valitse lempisuolasi Saltlifen valikoimista. Yhteistä niille on luonnonmukainen alkuperä ja upea, aromaattinen maku!

Merisuola

Himalajan suola