Isoäiti Agafian musta pakurisaippua/Shampoo 500ml

Arvio 4.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

19.90

Karun Siperian kasveista sekoitettu ainutlaatuinen saippuatahna koko vartalon ja hiusten pesuun. Sisältää 37 erilaista yrttiä ja kasvia, mm. pakurikääpää. Täysin ainutlaatuinen tuote, jota ei voi verrata mihinkään markkinoilla olevaan luonnonkosmetiikkaan.

Tuotekuvaus

Rohdoskasvien, yrttien, puuöljyjen ja koivutervan sekoitus on valmistettu isoäiti Agafian ikivanhan reseptin mukaan: paksu vihertävän musta tahna, joka pesee ja hoitaa ihon ja hiukset putipuhtaaksi ja raikkaan tuoksuiseksi.

Siperialainen parantaja Agafia Ermakova oppi jo lapsena tuntemaan äitinsä ja isoäitiensä luonnonlääkereseptit. Nämä salaiset reseptit siirtyivät sukupolvelta toiselle, sillä niiden hoitavat ominaisuudet ovat jäljittelemättömiä. 37 erilaista rohdoskasvia, yrttiä, puuöljyä ym. puhdistavat, kosteuttavat ja ravitsevat hiukset ja ihon. Tervalla on tieteellisesti todistettu ihon hilseilyä ja psoriasista hoitava vaikutus.

Ainekset mm. pakurikääpä, siankärsämö, nokkonen, kamomillasainio, ryytisalvia, keltamo, sitruunamelissa, mänty, sianpuolukka, koivunterva, linnunruoho, isohirvenjuuri, tervaleppä, ruusujuuri, ohdake,valkohankajäkälä, naava, siperianmänty, rohtoimikkä, rohtosalkoruusu, rohtosuopayrtti, lakritsijuuri, himalajansetri, soijaöljy, pellavaöljy, tyrni, siperian pihta, isotakiainen, koiranruusu, kataja, sitruunasavikko, siperian lehtikuusi, tummarusokki, rohtoimikkä, vesi, luonnonmaavaha, sodium laureth sulfate, sorbitoli

pakurisaippua_ainesosat

1 arvio tuotteelle Isoäiti Agafian musta pakurisaippua/Shampoo 500ml

  1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

    Minna L

    Jatkuvasti käytettynä kuivattaa iho, mutta välillä taukoa pitäen varsin miellyttävä tuote. Iho ja hiukset tuntuvat puhtailta, suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *