Salt of the Earth-luonnondeospray 100 ml

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

8.20

Ethän laita kemikaaleja kainaloon?

Luonnondeodoranttimme tekevät hommia yhtä kovasti kuin sinäkin, suojaten sinua tehokkaasti ja näkymättömästi. Ja luonnollisesti.

Tuotekuvaus

Ethän laita kemikaaleja kainaloon?

Salt of the Earth on todella tehokas luonnondeo, jonka vaikutus perustuu mineraalisuolojen antibakteerisiin ominaisuuksiin.

Luonnonmukaiset kristallideodorantit jättävät ihosi pinnalle ohuen kerroksen aitoa potassium alumia eli alunaa, joka on perinteinen antibakteerinen mineraalisuola. Alunaa on käytetty luonnonmukaisena deodoranttina satoja vuosia. Se estää hajua muodostavien bakteerien kasvua tukkimatta kuitenkaan ihohuokosia.

Luotettava 100ml Deo Crystal Spray (ei sisällä ponnekaasuja tai CFC-yhdisteitä) antaa yhtä tehokkaan suojan kuin kristallideodoranttikivi, mutta helppokäyttöisemmässä muodossa. Se sisältää puhdistettua vettä, mineraalisuoloja, Aloe Veraa ja kuusamauutetta. Ei lisäaineita, parfyymeja eikä säilöntäaineita.

 

Nyt myös Aloe Veraa!

Salt of the Earth deodoranttispray sisältää nyt myös Aloe Veraa. Aloe Vera on tunnettu hyvistä ominaisuuksistaan, ja sitä on käytetty kosmetiikassa ja lääketieteessä tuhansien vuosien ajan. Sillä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ihoa pehmentävä, kosteuttava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

 

Monta syytä hankkia:

 

PITKÄKESTOINEN SUOJA Salt of the Earth-deodorantin aktiivinen ainesosa muodostaa ihon pinnalle suojan, joka kestää tavallista pidempään.
EI VALKOISIA JÄLKIÄ Salt of the Earth luonnondeodorantit  eivät jätä tavanomaisille deodoranteille tyypillisiä, harmillisia valkoisia tahroja vaatteisiisi. Sano hyvästit tahroille mustassa lempipaidassasi!
UNISEXDeodoranttimme ovat hajuttomia, joten ne sopivat täydellisesti sekä miehille että naisille. Ekohenkiset pakkaukset näyttävät hyviltä ihan jokaisen kylpyhuoneessa!
SOPII VEGAANEILLE Kristallideodoranttimme eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten ne ovat loistava valinta vegetaristeille ja vegaaneille- tai jos et muutenkaan halua eläinkunnan tuotteita kylpyhuoneeseesi.
ELÄINYSTÄVÄLLINEN Deokivien valmistaja Crystal Spring edustaa tiukkaa eläinkokeiden vastaista linjaa. Kaikki Salt of the Earth luonnondeodorantit on testattu ihmisillä ja tarkoitettu ihmisille.

 

Käyttöohje:

Suihkuta spray noin 10 cm etäisyydeltä puhtaisiin kainaloihin tai jalkoihin. Ei sovi ärsyyntyneelle iholle.

1 arvio tuotteelle Salt of the Earth-luonnondeospray 100 ml

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Heidi Rautiainen

    Pitää todellakin hajut poissa, vaikka tuote itsessään onkin hajuton. Pidän myös siitä, että hajuvettä käyttäessäni tuoksun hajuvedeltäni enkä deodorantin ja hajuveden sekoitukselta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *