Saltlife Himalajan kristallisuola, karkea 500g

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

4.50

Himalajan kristallisuola on peräisin Pakistanista ja sen sanotaan olevan yli 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Se on kauniin punertavaa ja lempeän makuista suolaa, joka sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja maustamiseen. Himalajansuola sisältää runsaasti mineraaleja ja kivennäisaineita luonnollisessa muodossa.

Tuotekuvaus

Himalajan kristallisuola on peräisin Pakistanista ja sen sanotaan olevan yli 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Se on kauniin punertavaa, lempeän makuista ja mineraalipitoista suolaa.

Saltlifen Himalajan kristallisuola on:

 • louhittu ympäristöystävällisesti ilman lapsityövoimaa
 • vastaa elintarvikelainsäädöksiä (Codex Alimentarius)
 • kemiallisesti bioanalysoitu sekä Pakistanissa että Saksassa
 • täyttää ISO9001 ja HACCP-standardit
 • lähes pH-neutraali (7,2)
 • Saltlifen Himalajan kristallisuola jauhetaan elintarvikkeiden käsittelyyn sopivalla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla terällä. Siinä ei ole nikkeliä eikä muita haitallisia raskasmetalleja, ja suolan puhtaus varmistetaan vielä laboratoriotestein. Tämän osoituksena Saltlifen suolantuottajalla on voimassaolevat kansainväliset sertifikaatit (ISO 9001-2008 ja HACCP eli Hazard Access Critical Control Points), joten Saltlifen suola on tutkitusti turvallista ja korkealaatuista luonnonsuolaa.

Saltlifen kristallisuola pakataan kuluttajapakkauksiin elintarviketiloissa Espoossa, jolloin varmistetaan myös laadukas ja määräysten mukainen pakkaustyö.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

1 arvio tuotteelle Saltlife Himalajan kristallisuola, karkea 500g

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Suolan ystävä

  Ylivertainen suola ruoanlaittoon, aamusoleen ja rae kielen alle kun väsyttää. Toimii!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *