Käytetäänkö suolalamppujen valmistukseen lapsityövoimaa?

Saltlife-suolalamppujen saksalainen valmistuttaja on tässä asiassa erittäin valveutunut. Jokainen suolalamppu-erä on varustettu sertifikaatilla, jossa vakuutetaan, ettei lamppujen valmistuksessa ole käytetty lapsityövoimaa, suola on käsinlouhittua 100% luonnonsuolaa, ja kaivuutyöt eivät vahingoita luontoa.

Mihin suolalampun vaikutus perustuu?

Suolalamput ja -tuikut ovat luonnon omia ilmanpuhdistajia ja ionisaattoreita. Suolakiven sisällä oleva lämmönlähde lämmittää suolan, jolloin siitä vapautuu negatiivisia ioneja, jotka puhdistavat ja neutralisoivat hengitysilmaamme. Kyseessä on siis ilman ionitasapainon saavuttaminen.

Viekö suolalamppu paljon sähköä?

Suolalampuissa käytetään samanlaista sähkölamppua kuin uunissa, 15W:n polttimoa, joten sähkönkulutus on normaaliin lamppuun verrattuna verrattuna huomattavasti vähäisempää. Suolatuikut eivät kuluta sähköä lainkaan.

Kuluuko suolalamppu käytössä?

Suolalamppu on kestävä hankinta. Mikäli suola ei joudu kosketuksiin kosteuden tai kuuman ilman kanssa, se säilyy samanlaisena sukupolvelta toiselle- suolahan on itsessäänkin säilöntäaine.

Voinko nauttia Sole-juomaa, vaikka minulla on korkea verenpaine?

Saltlife Oy ei ota kantaa eikä ole vastuussa siitä sopiiko Himalajan suola korkean verenpaineen omaaville ihmisille. Joka tapauksessa, suola on välttämätöntä jokaiselle ihmiselle, ja jalostetun suolan sijaan voi tietenkin käyttää terveellisempää suolaa, Saltlife-Himalajan suolaa.

Mihin suolasaippuaa käytetään?

Suolasaippua on saavuttanut suuren suosion. Mikäli kärsit iho-ongelmista esimerkiksi käsissä ja kasvoissa, kokeile Saltlife-suolasaippuaa. Suolasaippua ei vaahtoudu, vaan sitä pyöritellään käsissä ja hierotaan iholle. Suolasaippua desinfioi ja tekee ihon pehmeäksi. Suolasaippua on tehokas apu myös kovettuneisiin kanta- ja kyynärpäihin.